BK Olympic - Nybro IF (4 - 2)
Match i Division 2 Södra Götaland, herrar 2016
Matchstart: 2016-05-21 kl 15:00
Arena: Lindängens IP, Malmö A-plan

Matchen mellan BK Olympic och Nybro IF på Lindängens IP började intensivt med båda lagen kämpade för att ta ledningen. Det var BK Olympic som först lyckades göra mål genom Andreas Åkerlund i den femte minuten. Men Nybro IF svarade snabbt med en kvittering genom Ludvig Ingelsson i den 14:e minuten.

BK Olympic återtog ledningen i den 33:e minuten efter ett mål av Axel Håkansson, men deras glädje var kortvarig då Kevin Robért blev utvisad fem minuter senare. Nybro IF utnyttjade sitt numerära överläge och Razgar Jalal Eliassi satte en straff i den 38:e minuten för att göra kvitteringen 2-2.

I den andra halvleken fortsatte båda lagen att kämpa hårt, men det var BK Olympic som lyckades ta ledningen igen genom ett självmål från Nybro IF i den 77:e minuten. Nybro IF fick sedan Armin Mujkic utvisad i den 82:a minuten, vilket gjorde det ännu svårare för dem att komma tillbaka.

BK Olympic utnyttjade sin numerära överlägsenhet och Mouhammed-Ali Dhaini satte in 4-2 målet i den 91:a minuten, vilket också blev slutsiffrorna i matchen. BK Olympic säkrade därmed tre viktiga poäng i bottenstriden medan Nybro IF fortsatte att ha det tufft i tabellen.