Match i Division 2 Södra Götaland, herrar 2016
Matchstart: 2016-06-18 kl 16:00
Arena: Victoriavallen 1, Nybro
Publik: 127

Matchen mellan Nybro IF och Asarums IF FK spelades på Victoriavallen 1 inför en publik på 127 personer. Domaren George Jansizian höll i matchen med assistans från Joseph Matti och Stefan Andrade.

Första halvlek var jämn med chanser åt båda håll, men det var Asarums IF FK som tog ledningen i den 42:a minuten genom Karl Lindqvist. Nybro IF försökte komma tillbaka, men lyckades inte få in bollen i mål trots några vassa lägen.

I den andra halvleken gjorde Asarums IF FK ett byte i den 52:a minuten då Viktor Gustafson ersatte Hampus Bergdahl. Nybro IF försökte sätta press på motståndarna, men det var istället Asarums IF FK som utökade sin ledning genom Karl Lindqvists andra mål i den 90:e minuten.

Matchen slutade 0-2 till Asarums IF FK, som tog med sig tre poäng från bortamatchen mot Nybro IF. En match där Asarums IF FK var effektivare framför målet och kunde bärga segern trots en jämn matchbild.