Match i Division 2 Södra Götaland, herrar 2016
Matchstart: 2016-07-30 kl 15:00
Arena: Klostergårdens IP, centrumplan

Det var en spännande match mellan Lunds BK och IFK Malmö FK på Klostergårdens IP i Division 2 Södra Götaland. Trots att publiken var frånvarande, gav lagen sitt bästa på planen.

Det var Lunds BK som tog ledningen i den 18:e minuten efter en fin insats av Faton Trstena, som satte bollen i mål och gav sitt lag en 1-0 ledning. IFK Malmö FK försökte komma tillbaka men hade svårt att hitta målet.

I den 84:e minuten kunde Victor Wernersson utöka ledningen för Lunds BK till 2-0, vilket satte spiken i kistan för IFK Malmö FK. Trots flera försök från båda lagen att göra mål, stod sig resultatet och Lunds BK kunde säkra en viktig seger.

Domaren Adi Aganovic höll en god kontroll över matchen och delade ut några varningar till spelarna för båda lagen. Det var en välspelad match där båda lagen kämpade tappert, men det var till slut Lunds BK som kunde inkassera tre poäng och ta hem segern.