Kvarnby IK - Nybro IF (2 - 2)
Match i Division 2 Södra Götaland, herrar 2016
Matchstart: 2016-08-06 kl 14:00
Arena: Bäckagårds IP plan 1

I en jämn och spännande match mellan Kvarnby IK och Nybro IF på Bäckagårds IP plan 1, lyckades lagen till slut oavgjort med resultatet 2-2.

Det var Kvarnby IK som tog ledningen i den 20:e minuten genom Melvin Frithzell, men Nybro IF kom tillbaka starkt i den andra halvleken. I den 52:a minuten kvitterade Ludvig Ingelsson för Nybro IF och bara två minuter senare gjorde han även 2-1 till bortalaget.

Kvarnby IK visade dock prov på karaktär och lyckades kvittera igen i den 63:e minuten genom Gustaf Backaliden. Trots flera byte i slutet av matchen lyckades inget av lagen göra fler mål och matchen slutade 2-2.

Domaren Daniel Böcker höll ett stadigt grepp om matchen och publikfria Bäckagårds IP bjöd på en spännande fotbollsmatch. Bothig lagen kommer förmodligen vara nöjda med poängdelningen med tanke på matchbild och målchanser.