Match i Division 2 Södra Götaland, herrar 2016
Matchstart: 2016-08-13 kl 14:00
Arena: Malmö IP

Matchreferat:

Det var en solig lördag eftermiddag på Malmö IP när IFK Malmö FK tog emot IFK Hässleholm i en spännande match i Division 2 Södra Götaland. Trots att det inte fanns någon publik på plats på grund av pandemin, var spelarna redo att ge allt på planen.

Matchen började jämnt och båda lagen kämpade hårt för att skapa chanser. Men det var IFK Malmö som tog ledningen när Mohammad El-Kayed gjorde 1-0 i den 39:e minuten. IFK Hässleholm försökte svara men fick istället Pontus Björnsson utvisad i den 60:e minuten efter en andra varning.

Det utnyttjade IFK Malmö direkt och El-Kayed gjorde sitt andra mål på straff i den 62:a minuten och ökade ledningen till 2-0. Jörgen Nilsson satte sedan spiken i kistan när han gjorde 3-0 i den 73:e minuten.

IFK Hässleholm försökte kämpa tillbaka men hade svårt att komma till farliga chanser. Matchen slutade 3-0 till IFK Malmö FK, som tog en viktig seger på hemmaplan. Efter matchen hyllades matchhjälten Mohammad El-Kayed för sina två mål och laget kunde fira en välförtjänt seger.