Lunds BK - IFK Berga (1 - 1)
Match i Division 2 Södra Götaland, herrar 2016
Matchstart: 2016-08-20 kl 15:00
Arena: Klostergårdens IP, centrumplan

Matchen mellan Lunds BK och IFK Berga på Klostergårdens IP slutade oavgjort 1-1 efter en jämn och intensiv match.

Det var Lunds BK som tog ledningen i den 39:e minuten när Gustav Hillstedt fick till ett fint avslut och satte bollen i mål. IFK Berga kämpade dock vidare och pressade på för en kvittering.

I den 61:a minuten kom kvitteringen när Fredrick Roskvist hittade nätet för IFK Berga och resultatet stod sig matchen ut. Trots flera chanser åt båda håll lyckades inget av lagen göra fler mål och matchen slutade 1-1.

Ett surt resultat för båda lagen med tanke på tabellläget, där en seger hade varit önskvärd. Domaren Felix Jönsson höll en bra kontroll över matchen och det var en fair och välspelad match trots några varningar för båda lagen.

Publiken visade tyvärr inte upp sig på plats trots det fina vädret, men spelarna bjöd ändå på en underhållande match för de som följde den på plats eller via andra kanaler. Nu väntar nya utmaningar för både Lunds BK och IFK Berga i serien, där de båda lagen strävar efter att klättra högre upp i tabellen.