Match i Division 2 Södra Götaland, herrar 2016
Matchstart: 2016-08-21 kl 16:00
Arena: Karlskrona IP 1, A-plan

FK Karlskrona och Hässleholms IF möttes på Karlskrona IP i en spännande match i Division 2 Södra Götaland, herrar. Trots att det var en söndag eftermiddag och publiken var tyvärr frånvarande, bjöd lagen på en underhållande match.

Det var FK Karlskrona som tog ledningen i den 13:e minuten genom Anton Sigvardsson. Hässleholms IF svarade snabbt och kvitterade i den 1:a minuten tack vare Burim Rexhepi. Laget tog sedan ledningen genom Rexhepi igen i den 33:e minuten.

FK Karlskrona gav sig dock inte och i den 56:e minuten kvitterade Rasmus Holgersson. Den energin fortsatte och i den 74:e minuten tog Anton Dahlström ledningen för FK Karlskrona och satte 3-2 till hemmalaget.

Matchen fick en dramatisk vändning i den 90+3:e minuten när Hässleholms IF:s Fabrizio Cardaccio Tambucho fick rött kort och lämnade laget med en man mindre på planen.

När domaren blåste av matchen stod det klart att det var FK Karlskrona som tog hem segern med 3-2. Med tre viktiga poäng i bagaget leder FK Karlskrona nu tabellen, medan Hässleholms IF ligger på plats 6. En spännande match som bjöd på både mål och dramatik för de inblandade lagen.