Lindsdals IF - IFK Malmö FK (2 - 0)
Match i Division 2 Södra Götaland, herrar 2016
Matchstart: 2016-08-21 kl 16:00
Arena: Lindsdals IP

På en solig söndagseftermiddag möttes Lindsdals IF och IFK Malmö FK på Lindsdals IP inför en tom läktare. Domaren Paul Shamoun blåste igång matchen och det dröjde inte länge förrän hemmalaget tog ledningen. Efter 27 minuter spelade Robin Sjöö in bollen i nätet och Lindsdals IF gick upp i ledning med 1-0.

IFK Malmö FK försökte att komma tillbaka in i matchen och gjorde ett byte i halvtid där Mathias Jung kom in för att försöka skapa en förändring. Men det var ändå Lindsdals IF som fortsatte att pressa på. I den 58:e minuten ökade Robin Olsson på ledningen till 2-0 och hemmalaget hade kontroll på matchen.

IFK Malmö FK gjorde flera byten för att försöka skapa chanser men Lindsdals IF höll en stabil defensiv. I den 78:e minuten drog Mohammad El-Kayed på sig en varning och medan Nemanja Lekanovic fick en varning för IFK Malmö FK i den 83:e minuten.

Matchen avslutades med varningar för Lukas Quist i Lindsdals IF men hemmalaget höll ändå undan och säkrade en 2-0 seger. Efter matchen ligger Lindsdals IF på plats 7 i tabellen medan IFK Malmö FK ligger på plats 11. Det var en välspelad match där Lindsdals IF visade upp sitt starka försvarsspel och effektivitet i anfallet.