BW 90 IF - Kvarnby IK (3 - 6)
Match i Division 2 Södra Götaland, herrar 2016
Matchstart: 2016-09-25 kl 17:00
Arena: Bjärsjölagårds IP A-plan

Det var en händelserik match på Bjärsjölagårds IP A-plan när BW 90 IF tog emot Kvarnby IK i Division 2 Södra Götaland. Redan efter 12 minuters spel tog Kvarnby ledningen genom Melvin Frithzell, som sedan även utökade till 2-0 i den 31:a minuten. Raslan Al Kurdi gjorde sedan 3-0 för gästerna strax innan halvtid.

I den 49:e minuten fick hemmalaget äntligen en reducering genom Otto Sztojka, men det dröjde inte länge innan Kvarnby återigen utökade sin ledning. Dano Asani och Melvin Frithzell gjorde var sitt mål, innan Code Demba Sy lyckades reducera för BW 90 IF till 2-5.

Michael Sjölund Johnsson återigen ökade på Kvarnbys ledning till 2-6 innan Code Demba Sy gjorde sitt andra mål för kvällen och fastställde resultatet till 3-6.

Det var en tung förlust för BW 90 IF, som nu ligger näst sist i tabellen. Kvarnby IK å andra sidan befäste sin åttonde plats och kan se fram emot kommande matcher med gott självförtroende.