Nybro IF - IFK Berga (2 - 2)
Match i Division 2 Södra Götaland, herrar 2016
Matchstart: 2016-10-01 kl 14:00
Arena: Victoriavallen 1, Nybro

Matchen mellan Nybro IF och IFK Berga på Victoriavallen 1 i Nybro blev en spännande tillställning som slutade oavgjort 2-2.

Det var Nybro IF som tog ledningen i den 38:e minuten när Armin Mujkic prickade in 1-0. Men IFK Berga kom tillbaka starkt i den andra halvleken och kvitterade genom Ludvig Holmertz i den 56:e minuten.

Nybro IF tog återigen ledningen i den 70:e minuten genom Juan Gomez, men IFK Berga gav inte upp och lyckades kvittera i den 88:e minuten genom ett självmål.

Matchen avslutades sedan med en varning till IFK Bergas Azad Eliassi i den tredje tilläggsminuten.

Publiken på Victoriavallen 1 fick se ett dramatiskt möte där båda lagen bjöd på mål och chanser. Till slut stod det 2-2 och båda lagen fick nöja sig med en poäng vardera.