Match i Division 2 Södra Götaland, herrar 2023
Matchstart: 2023-05-05 kl 18:30
Arena: Nya Vallbjörka A-plan
Publik: 328

VMA IK imponerade när de mötte Nosaby IF på Nya Vallbjörka A-plan i division 2 södra Götaland på fredagskvällen. Lagen gick ut på planen med Nosaby IF på plats 10 i tabellen och VMA IK som länge legat sist.

Matchen började jämnt, men det var Nosaby IF som låg under i första halvlek när Julian Grozdanovski satte in sitt första mål för VMA IK. Strax innan halvtidsvilan utökade Grozdanovski VMA IK:s ledning till 0-2. I andra halvlek försökte Nosaby IF att komma tillbaka in i matchen men VMA IK höll ställningarna.

Matchen innehöll en hel del kort, båda lagen fick flera varningar. VMA IK:s Alexander Hansson ådrog sig en varning i matchens slutminuter.

Matchen slutade med en klar seger för VMA IK med 0-2, vilket innebär att de nu klättrar i tabellen. Publiken på Nya Vallbjörka A-plan såg en intensiv match som VMA IK kunde ta hem. Domaren Arianit Abazi, tillsammans med hans assisterande domare Arxhent Halili och Ujkan Muli, gjorde ett bra jobb på planen.