Räppe GOIF - Hässleholms IF (1 - 3)
Match i Division 2 Södra Götaland, herrar 2023
Matchstart: 2023-09-23 kl 14:00
Arena: Räppevallen 1, Växjö

Matchen mellan Räppe GOIF och Hässleholms IF på Räppevallen i Växjö drog ingen publik den här lördagseftermiddagen, men trots det bjöd lagen på en spännande tillställning.

Matchen inleddes med ett tidigt mål av Räppe GOIF, där Alexander Henningsson satte 1-0 i den 15:e minuten. Hässleholms IF svarade dock snabbt tillbaka med ett mål av Elias-Ramin Karimi i den 52:a minuten, vilket innebar 1-1.

Jonathan Nilsson satte sedan 1-2 för Hässleholms IF i den 60:e minuten, och bara några minuter senare utökade Casper Burehed ledningen till 1-3 i den 71:a minuten. Trots förändringar från båda lagen i form av spelarbyten lyckades inget av lagen ytterligare påverka resultattavlan.

Domaren Delavar Vahdanjo höll en nära koll på matchen och delade ut flera varningar under matchens gång, bland annat till tränaren för Hässleholms IF, Burim Rexhepi.

När slutsignalen ljöd stod det klart att Hässleholms IF vunnit matchen med 1-3 och kunde lämna Räppevallen som segrare i denna division 2-match.