IFK Malmö FK - FC Rosengård 1917 (1 - 7)
Match i Division 2 Södra Götaland, herrar 2023
Matchstart: 2023-09-30 kl 14:00
Arena: Heleneholms IP Huvudarena
Publik: 167

Fotbollslaget IFK Malmö FK mötte FC Rosengård 1917 på Heleneholms IP Huvudarena inför en publik på 167 personer. Hassan Al-Saqr var domare och assisterades av Bedran Çelik och Rami Alkurdi.

Redan efter tre minuter gjorde FC Rosengård 1917 sitt första mål genom Kevin Fridlund. Max Rundqvist från IFK Malmö FK drog på sig en varning efter 14 minuter. Ett straffmål från Dylan Kosik Sulaiman gav FC Rosengård 1917 en 2-0 ledning efter 15 minuter. Alexis Bbakka ökade ledningen med sitt mål i den 33:e minuten.

IFK Malmö FK gjorde en första byte då Anthony Masumba Djebou ersatte Edafe Egbedi efter 38 minuter. Hamid Abdulla ökade ledningen till 4-0 för FC Rosengård 1917 i den 43:e minuten. I halvtid byttes Mohamed Zakaria Khairane ut mot Edgar Sarkis Navassardian för IFK Malmö FK och Alexis Bbakka byttes ut mot Ken Legiec för FC Rosengård 1917.

Clifford Rindom från FC Rosengård 1917 drog på sig en varning efter 52 minuter och laget gjorde två byten med Kofi Yeboah Addae och Lucas Alm som ersatte Jonathan Ekendahl och Clifford Rindom. Kevin Fridlund gjorde sitt andra mål i den 56:e minuten och Sidney Bernasko Appu och Filston Mawana ersatte Dylan Kosik Sulaiman och Emil Grimbe i den 59:e minuten för FC Rosengård 1917. Mawana gjorde också mål i den 60:e minuten till 6-0.

IFK Malmö FK fick in en reducering genom Oskar Jönsson i den 62:a minuten. Laget gjorde tre byten med Medin Sudic, Oliver Hvarvenius och Silas Elias Danris som ersatte David Abaya, Herve Prudence Nshimirimana och Emil Johansson i den 65:e minuten. Men Filston Mawana från FC Rosengård 1917 gjorde sitt andra mål i den 73:e minuten och matchen slutade 7-1 till FC Rosengård 1917. Edgar Sarkis Navassardian från IFK Malmö FK drog på sig en varning i den 79:e minuten.