VMA IK - Kristianstad FC (0 - 4)
Match i Division 2 Södra Götaland, herrar 2023
Matchstart: 2023-10-15 kl 13:00
Arena: Arkelstorps IP A-plan

På söndagseftermiddagen möttes VMA IK och Kristianstad FC på Arkelstorps IP A-plan inför en tom arena. Domare Fidan Hasani och assistenterna Leith Abbas och Migel Broy var på plats för att leda matchen.

Matchen inleddes starkt av Kristianstad FC och redan efter 10 minuter fick Bubacarr Jobe in bollen i nätet och gav Kristianstad ledningen med 1-0. Bara sex minuter senare var det dags igen när Kasper Månsson tog tillfället i akt och sköt in bollen, vilket ökade deras ledning till 2-0. Hannes Thornberg från Kristianstad FC fick en varning efter en tuff tackling i den 13:e minuten.

VMA IK kämpade hårt för att komma tillbaka in i matchen men hade det svårt mot Kristianstad FC. I den 34:e minuten gjorde VMA IK sitt första byte när Elliot Blennborn ersatte Julian Grozdanovski. Men bara fyra minuter senare fick Kasper Månsson in sin andra mål för dagen och ökade Kristianstads ledning till 3-0.

VMA IK fortsatte att kämpa men det verkade vara en svår match för dem. I den andra halvleken fortsatte Kristianstad FC att öka trycket och i den 50:e minuten stod Kasper Månsson för sitt tredje mål för dagen, vilket betydde att han gjorde hat trick och Kristianstad FC ledde med 4-0.

Båda lagen gjorde flera byten i matchen för att hitta rätt taktik och energi. Men vid full tid stod det fortfarande 4-0 till Kristianstad FC. VMA IK ligger nu näst sist i tabellen medan Kristianstad FC befinner sig på plats 7.