Match i Division 2 Södra Svealand, herrar 2023
Matchstart: 2023-04-07 kl 20:00
Arena: Hagsätra IP 1
Publik: 111

Rågsveds IF och Nyköpings BIS möttes i en spännande match på Hagsätra IP 1 i Division 2 Södra Svealand för herrar. Matchen spelades på en fredag kväll och publiksiffran uppgick till 111 personer.

Matchen inleddes med ett tidigt mål från Nyköpings BIS i den nionde minuten av matchen. Det var Alexander Alp som stod för målet och gav Nyköpings BIS en tidig ledning med 0-1. I den 41:a minuten av matchen fick Alen Ahmetovic en varning på grund av ett regelbrott.

I halvtid byttes Serta Gemici ut och Aaron Zahui Bazoukou kom in för Rågsveds IF. Direkt i inledningen av andra halvlek fick Godard Kabali Fataki en varning och blev sedan utvisad i den 48:e minuten efter en ytterligare varning. I den 49:e minuten fick även Milkeas Zere Beday en varning för Rågsveds IF.

I den 66:e minuten kom Edvin Lelic Ahmetovic in för Oscar Karlsson för Nyköpings BIS. Sedan i den 68:e minuten byttes Isak Ahl Holmström in för Aziz Ada för Rågsveds IF. I den 75:e minuten byttes Rasmus Holmberg ut och Maximiliam Rehnqvist Bovbjerg kom in för Nyköpings BIS.

I den 77:e minuten kvitterade Rågsveds IF efter ett mål från Alexander Roka och ställningen blev 1-1. I den 80:e minuten byttes Serder Hamo ut och Hugo Widner kom in för Nyköpings BIS. I den 83:e minuten byttes Chibuike Kennedy Igboananike ut och Mattias Damm kom in för Rågsveds IF.

Matchen avslutades med två varningar där både Sam Kardar och Aaron Zahui Bazoukou från Rågsveds IF fick en varning vardera i den 89:e respektive 90:e minuten av matchen. Matchen slutade sedan med ett oavgjort resultat på 1-1 mellan Rågsveds IF och Nyköpings BIS.