Arameisk-Syrianska IF - Nyköpings BIS 1 - 5

Arameisk-Syrianska IF - Nyköpings BIS (1 - 5)
Match i Division 2 Södra Svealand, herrar 2023
Matchstart: 2023-04-29 kl 16:00
Arena: Brunna IP 2
Publik: 120

Det var en solig lördagseftermiddag på Brunna IP 2 när Arameisk-Syrianska IF tog emot Nyköpings BIS i en match som skulle spelas i Division 2 Södra Svealand, herrar. Domartrion, bestående av Stefan Jovanovic, Andreas Manea och Rasmus Ekberg, var på plats för att leda matchen.

Matchen startade jämnt och båda lagen kämpade hårt för att ta ledningen. Men det var Nyköpings BIS som först fick sätta in bollen i mål. Efter 24 minuter spelade nickade Edvin Lelic Ahmetovic in en hörna och gav sitt lag ledningen med 0-1.

Efter målet fortsatte Nyköpings BIS att ha kontroll över matchen och skapade flera farliga chanser. Arameisk-Syrianska IF kämpade för att komma tillbaka, men fick istället se Nyköping göra ytterligare ett mål genom Jakob Bergman i den andra halvleks inledning.

Arameisk-Syrianska IF försökte svara och gjorde flera byten, men det var Nyköping som fortsatte att dominera. Hugo Widner gjorde 0-3 efter 58 minuter och Román Tello Olivares satte in ett frisparksmål sju minuter senare.

Arameisk-Syrianska IF lyckades till slut göra ett tröstmål genom Roberto Varto i den 79:e minuten, men Nyköping svarade direkt genom Maximiliam Rehnqvist Bovbjerg som gjorde 1-5 med fem minuter kvar av matchen. Matchen slutade med en klar seger för Nyköpings BIS som tog med sig tre poäng hem.