Mjölby AI FF - Arameisk-Syrianska IF 1 - 0

Mjölby AI FF - Arameisk-Syrianska IF (1 - 0)
Match i Division 2 Södra Svealand, herrar 2023
Matchstart: 2023-05-06 kl 15:00
Arena: Vifolkavallen A
Publik: 60

Mjölby AI FF vann hemmamatchen på Vifolkavallen A mot Arameisk-Syrianska IF med 1-0 i Division 2 Södra Svealand. Matchen lockade bara 60 åskådare på lördagseftermiddagen.

Domaren Toni Galic höll ett ganska lugnt spel med endast fyra varningar och några byten. Mjölby AI FF gjorde två byten i första halvlek och tog ledningen i andra halvlek med 1-0 genom Nickmål från Mårten Andersson i den 78:e minuten.

Edvin Hellqvist varnades i Mjölby AI FF i den 28:e minuten medan Artin Borsali och Kevin Sharro i Arameisk-Syrianska IF blev varnade i den 52:a respektive 65:e minuten. Michel Melkemichel byttes in i den 79:e minuten medan Richad Mourad byttes ut samtidigt. Man gjorde även bytet av Kewin Ohlsson Lounis för Theo Ahlin.

Ali Riyadh Majeed Saedi i Mjölby AI FF och Adonis Pelagia och Roberto Varto i Arameisk-Syrianska IF fick alla varning i den 84:e minuten. Matchen slutade med en seger för Mjölby AI FF med 1-0.