Karlslunds IF FK - Arameisk-Syrianska IF 3 - 0

Karlslunds IF FK - Arameisk-Syrianska IF (3 - 0)
Matchstart: 2023-05-14 kl 14:00
Arena: Karlslund Arena
Publik: 111

På söndagseftermiddagen möttes Karlslunds IF FK och Arameisk-Syrianska IF på Karlslund Arena inför en publik på 111 personer. Domartrion bestod av Patrik Larsson, Arash Hosseini och Ismar Karahmet.

Matchen inleddes jämnt men efter 20 minuters spel tog Karlslunds IF FK ledningen genom Almin Masic. Arameisk-Syrianska IF försökte svara men fick det tufft mot Karlslunds försvar och målvakt. Halvvägs in i första halvlek gjorde gästerna ett byte, där Emilio Aydin ersatte Hosip Youssef.

I den 43:e minuten ökade Karlslunds ledningen tack vare Masic som gjorde sitt andra mål i matchen. Inför andra halvlek gjorde hemmalaget tre byten, där Abdulrahim Suleiman, Hassan Abdi Hassan och Ebrima Jaiteh ersatte Almin Masic, Max Nordin och Daniel Norrby.

I den 66:e minuten gjorde Karlslunds sitt fjärde byte, där Robin Hadad ersatte Jaiteh. Efter bara några minuter var det Hadad som stod för Karlslunds tredje mål och ökade ledningen till 3-0.

Arameisk-Syrianska IF försökte sätta press på Karlslunds IF FK men lyckades inte få något mål. Istället fick Joel Andersson Segerlind en varning i den 75:e minuten för Karlslunds. Med cirka tio minuter kvar gjorde Karlslunds sitt sista byte, där Oscar Franck ersatte Kwesi Pira Kawawa. Arameisk-Syrianska IF gjorde också två byten, där Peter Nemanja Micic och Giovanni Melki ersatte Rudi Poles och Adonis Pelagia.

Matchen slutade 3-0 till Karlslunds IF FK som nu ligger på femte plats i tabellen medan Arameisk-Syrianska IF ligger på tionde plats.