Match i Division 2 Södra Svealand, herrar 2023
Matchstart: 2023-06-03 kl 14:00
Arena: Karlslund Arena
Publik: 406

Det var en intensiv match mellan Karlslunds IF FK och Huddinge IF på lördagseftermiddagen på Karlslund Arena, som lockade en publik på 406 personer. Domarteamet, under ledning av Daniel Särén, höll en god uppsikt över matchen tillsammans med assisterande domarna Bengin Turan och Morteza Amiri.

Huddinge IF kom ut starkt från start och det dröjde inte länge innan 5. Samuel Uddenberg Edgren drog på sig en varning från Särén. I minut 31 tog dock Huddinge ledningen genom ett mål av 9. Ruben Lindström.

Andra halvlek såg ut att börja bättre för hemmalaget men plötsligt kom Huddinge tillbaka i spel och 17. Alfredo Martiatu Nordeman satte bollen i nätet i minut 51, vilket förstärkte gästernas ledning till 0-2.

Karlslunds IF FK kämpade sig framåt men lyckades inte göra några mål. Istället fick 7. Almin Masic en varning i minut 56 och i minut 61 drog Joacim Corneliusson på sig en varning för Huddinge IF.

Huddinge IF verkade bli tröttare under matchen, vilket ledde till fler varningar. Uddenberg Edgren fick ytterligare en varning i minut 67. Karlslunds IF FK försökte byta ut spelare för att öka trycket i sitt anfall, men det hjälpte inte och Huddinge IF kunde lätt ta hem matchen.

Baboucarr Manga och Elias Ländin Sjöblom byttes in istället för Tobias Corneliusson och Martiatu Nordeman för Huddinge IF i minut 86. Abdulrahim Suleiman kom in för Hassan Abdi Hassan i den sista minuten av matchen för Karlslunds IF FK.

Matchen slutade 0-2 till Huddinge IF efter två viktiga mål. Karlslunds IF FK kommer behöva träna hårdare för att kunna ta sig upp i tabellen.