Assyriska FF - Arameisk-Syrianska IF 3 - 0

Assyriska FF - Arameisk-Syrianska IF (3 - 0)
Match i Division 2 Södra Svealand, herrar 2023
Matchstart: 2023-06-11 kl 17:00
Arena: Södertälje Fotbollsarena

Assyriska FF vann dagens match mot Arameisk-Syrianska IF med 3-0 på Södertälje Fotbollsarena i Division 2 Södra Svealand.

Matchen började med en varning för Assyriska FFs Musa Angayeva i den sjunde minuten. Men Assyriska FF skulle snart visa att de var det starkare laget på planen.

I den 52:a minuten gjorde Assyriska FFs Bachir Katourgi mål, vilket gav dem ledningen med 1-0. Endast två minuter senare blev Arameisk-Syrianska IF reducerade till tio man efter att Richad Mourad fått en utvisning.

Assyriska FF fortsatte att pressa och skapade flera målchanser. I den 81:a minuten lyckades Hugo Fernández göra mål och höja ledningen till 2-0. Assyriska FF fortsatte att spela aggressivt och i den 90:e minuten gjorde Bachir Katourgi sitt andra mål i matchen och satte slutresultatet till 3-0.

Det var ett övertygande framträdande från Assyriska FF och de fick med sig tre viktiga poäng. Arameisk-Syrianska IF får å andra sidan åka hem med en stor förlust på sin meritlista.