FoC Farsta FF - Karlslunds IF FK (1 - 0)
Match i Division 2 Södra Svealand, herrar 2023
Matchstart: 2023-08-13 kl 16:00
Arena: Farsta IP 1

Det var en spännande match mellan FoC Farsta FF och Karlslunds IF FK på Farsta IP 1. Trots att publiken var frånvarande, levererade lagen en intensiv kamp på planen.

Matchen startade jämnt och båda lagen kämpade för att skapa målchanser. Det var dock FoC Farsta FF som tog ledningen i den 33:e minuten när Michael Nakash lyckades sätta dit bollen och ge sitt lag ledningen med 1-0.

Under första halvlek hann Linus Peter Mikael Kåla från FoC Farsta FF dra på sig en varning, samtidigt som Hassan Abdi Hassan från Karlslunds IF FK också fick en varning i den 41:a minuten.

I halvtid gjorde Karlslunds IF FK tre byte för att försöka komma tillbaka i matchen, men det var FoC Farsta FF som höll i ledningen. Tyvärr blev det lite tufft för dem då Linus Peter Mikael Kåla fick sitt andra gula kort och blev utvisad i den 70:e minuten.

Trots en man mindre på planen fortsatte FoC Farsta FF att kämpa för att behålla sin ledning. Matchen slutade med resultatet 1-0 till FoC Farsta FF.

Efter matchen ligger FoC Farsta FF på plats 9 i tabellen medan Karlslunds IF FK ligger näst sist. Det var en viktig seger för FoC Farsta FF och en tuff förlust för Karlslunds IF FK.