Assyriska FF - IK Sleipner (1 - 1)
Match i Division 2 Södra Svealand, herrar 2023
Matchstart: 2023-09-03 kl 17:00
Arena: Södertälje Fotbollsarena

Matchen mellan Assyriska FF och IK Sleipner på Södertälje Fotbollsarena slutade med ett oavgjort resultat, 1-1. Matchen började intensivt och redan i den 16:e minuten tog Assyriska ledningen genom Anderson Ponciano Da Silva Santos Filho. Men IK Sleipner lyckades kvittera nio minuter senare genom Albert Johansson.

Matchen fortsatte med flera heta chanser åt båda hållen, och domaren Nael Ghazi Shabo var tvungen att dela ut varningar till Buster Blosse från IK Sleipner samt Goran Hadziahmetovic från samma lag.

I den andra halvleken gjordes flera byte från båda lagen, men ingen lyckades få in något avgörande mål. Matchen slutade 1-1 och båda lagen får nöja sig med en poäng vardera.

Publiken på Södertälje Fotbollsarena var tyvärr inte på plats för att se matchen, men det var säkert en spännande tillställning för de som följde den från sina hem.