Arameisk-Syrianska IF - Karlslunds IF FK 3 - 1

Arameisk-Syrianska IF - Karlslunds IF FK (3 - 1)
Match i Division 2 Södra Svealand, herrar 2023
Matchstart: 2023-09-09 kl 15:00
Arena: Brunna IP 1
Publik: 117

I en händelserik match på Brunna IP 1 tog hemmalaget Arameisk-Syrianska IF emot gästande Karlslunds IF FK i Division 2 Södra Svealand för herrar. Inför en publik på 117 personer blåste domare Lukas Wallin igång matchen på lördag eftermiddag.

Matchen började jämnt men efter 17 minuter genomförde Arameisk-Syrianska IF ett byte med Richad Mourad som tog plats istället för Jonathan Demir. Det skulle visa sig vara ett lyckat byte då Arameisk-Syrianska IF tog ledningen strax innan halvtid genom en mål av Emilio Aydin. Med endast tre minuter kvar av första halvlek drog Basil Kaluya på sig en varning och bara två minuter senare gjorde Giovanni Melki Arameisk-Syrianska IF:s andra mål.

Karlslunds IF FK gjorde två byten i halvtidspausen för att försöka vända matchen men det var istället Arameisk-Syrianska IF som gjorde ännu ett mål tidigt i andra halvlek, genom Hosip Youssef. Efter det målet blev det mer nervöst i Arameisk-Syrianska IF-lägret och Alexander Jacob fick en varning. Karlslunds IF FK gjorde ytterligare två byten i minut 59 men det hjälpte inte för de ådrog sig två varningar inom loppet av en minut.

I minut 67 gjorde Karlslunds IF FK sitt sista byte och trots en varning på Linus Lamu i minut 69 kunde han göra ett mål på straffspark några minuter innan slutsignalen. Resultatet blev 3-1 till Arameisk-Syrianska IF som tog en viktig seger på hemmaplan.