Nacka FC - Arameisk-Syrianska IF (3 - 1)
Match i Division 2 Södra Svealand, herrar 2023
Matchstart: 2023-09-15 kl 19:30
Arena: Fisksätra IP 1
Publik: 162

Det var en spännande match mellan Nacka FC och Arameisk-Syrianska IF på Fisksätra IP 1. Matchen startade kl 19:30 en fredagskväll och lockade bara 162 åskådare. Domaren Koray Köylüoglu höll i pipan och assisterades av Johannes Forsberg och Andreas Manea.

Nacka FC tog tidigt ledningen i matchen genom Erik Håkansson som gjorde målet i den 10:e minuten. Arameisk-Syrianska IF försökte sätta press på Nacka FC och genomförde ett byte i den 63:e minuten där Artin Borsali byttes in för Giovanni Melki, men ändå lyckades Nacka FC öka sin ledning genom ett mål av Fabakary Sanneh i den 64:e minuten.

Emilio Aydin gjorde ett mål för Arameisk-Syrianska IF och reducerade till 2-1 i den 68:e minuten, men det varade inte länge. Nacka FC slog tillbaka direkt i den 70:e minuten och gjorde mål igen genom Fabakary Sanneh och ökade sin ledning till 3-1.

Arameisk-Syrianska IF försökte ännu en gång att pressa Nacka FC och Emad Adel Ali Qasem byttes in i den 82:a minuten för att försöka sätta press på motståndarna, men det var för sent. Nacka FC höll ställningarna och matchen slutade 3-1.

Det var en händelserik match där båda lagen kämpade hårt. Arameisk-Syrianska IF spelade för att komma tillbaka i matchen och hade några bra chanser, men Nacka FC var starkare i slutändan och kunde vinna matchen med 3-1. Både Theo Graasvoll och Rudi Poles från Nacka FC och Emilio Aydin och Rudi Poles från Arameisk-Syrianska IF fick varningar för sina insatser på planen.