Göteborgs DFF - Västra Karups IF (4 - 0)
Match i Division 2 Västra Götaland, damer 2023
Matchstart: 2023-04-29 kl 17:00
Arena: Valhalla 1 Konstgräs
Publik: 30

Göteborgs DFF mötte Västra Karups IF på Valhalla 1 Konstgräs i Division 2 Västra Götaland damfotbollsliga. Matchen startade kl 17:00 en lördag. Inför den här matchen låg Göteborgs DFF på plats 8 i tabellen medan Västra Karups IF låg sist.

Domare var Elham Sheikhan och de assisterande domarna var Diego Alejandro Olivares Jilberto och Ellen Karlsson. Endast 30 personer fanns på plats för att följa matchen.

I den 15:e minuten satte Göteborgs DFF det första målet. Tilda Nilsson stod för det första målet och fick därmed laget i ledning. Inte långt därefter gjorde Klara Simonsson ytterligare ett mål för Göteborgs DFF, vilket gav laget en stark ledning på 2-0 i den 23:e minuten.

Göteborgs DFF visade inga tecken på att vilja slappna av och i den 26:e minuten kom det tredje målet: återigen genom Tilda Nilsson. Västra Karups IF försökte komma tillbaka men hade inget att sätta emot Göteborgs DFF.

Inför pausvilan gjorde Tilda Nilsson en hat-trick genom att sätta även straffen in i målet och därmed sätta slutresultatet till 4-0 till Göteborgs DFF.

Med detta resultat befäste Göteborgs DFF sin ställning i mitten av tabellen medan Västra Karups IF fortfarande låg på sista plats. Det var en spännande match med massor av insatser från Göteborgs DFF och där Tilda Nilsson blev matchens stora spelare genom att göra alla fyra målen.