Stafsinge IF - Västra Karups IF (3 - 3)
Match i Division 2 Västra Götaland, damer 2023
Matchstart: 2023-05-26 kl 19:15
Arena: Stafsinge IP 1

I en spännande match mellan Stafsinge IF och Västra Karups IF på Stafsinge IP 1 slutade det hela 3-3. Trots att Västra Karups IF ligger näst sist i tabellen visade de prov på kämpaglöd och lyckades komma tillbaka gång på gång.

Matchen inleddes starkt av Stafsinge IF när Olivia Andersson gjorde sitt första mål redan i den andra minuten. Men Västra Karups IF gav sig inte och Marie Schön kvitterade till 1-1 i den 69:e minuten.

Stafsinge IF tog ledningen igen genom Lydia Schough i den 67:e minuten, men det var kortvarigt då Marie Schön gjorde sitt andra mål för Västra Karups IF endast två minuter senare.

I den 82:a minuten såg det ut som att Västra Karups IF skulle gå segrande ur matchen när Marie Schön satte dit sitt tredje mål för kvällen, men Stafsinge IF gav inte upp. Amanda Johansson kvitterade till 3-3 i den 85:e minuten och räddade en poäng för sitt lag.

Trots en hetsig slutspurt från båda lagen så lyckades ingen göra fler mål och matchen slutade oavgjort 3-3. Hat-trick-hjälten Marie Schön stod för samtliga mål för Västra Karups IF och visade att hon är en spelare att räkna med.

En spännande match som bjöd på mycket kamp och målglädje, där båda lagen bjöd upp till kamp och visade att de har mycket att ge.