Qviding FIF - Helsingborgs IF (0 - 1)
Match i Division 2 Västra Götaland, damer 2023
Matchstart: 2023-09-02 kl 17:00
Arena: Valhalla 1 Konstgräs

På lördagseftermiddagen möttes Qviding FIF och Helsingborgs IF på Valhalla 1 Konstgräs i en spännande match i Division 2 Västra Götaland för damer. Trots att ingen publik var på plats var det ändå en het stämning på planen.

Matchen började jämnt med bra chanser för båda lagen, men det var Helsingborgs IF som skulle få göra matchens första mål. Efter 26 minuter satte Rebecka Winroth bollen i nätet och gav bortalaget ledningen med 1-0.

Qviding FIF kämpade hårt för att komma ikapp, men lyckades inte få in bollen i mål. Istället fick man se två varningar delas ut till hemmalaget. Först fick Linnéa Svanström en varning i minut 50 och sedan Johanna Lundberg i minut 83.

Trots flera chanser för Qviding FIF lyckades man aldrig kvittera och matchen slutade med en vinst för Helsingborgs IF med 1-0. Domaren Adnan Tongur och assistentdomarna Yacqub Ahmed och Fidel Shiba höll en bra koll på matchen och såg till att det blev en rättvis match.