Hittarps IK - Valinge-Derome DFF (0 - 0)
Match i Division 2 Västra Götaland, damer 2023
Matchstart: 2023-09-23 kl 12:00
Arena: Laröds IP A-plan
Publik: 77

Matchen mellan Hittarps IK och Valinge-Derome DFF på Laröds IP A-plan slutade oavgjort med en mållös 0-0 efter en händelserik match i Division 2 Västra Götaland för damer.

Matchen inleddes med högt tempo och båda lagen visade upp en aggressiv spelstil från början. Hittarps IK hade flera farliga chanser i den första halvleken, men Valinge-Derome DFF:s försvar stod emot och höll tätt.

I den 74:e minuten fick Hittarps IK:s Blenisa Zogejani en varning av domaren Lukas Andersson efter en hård tackling. Trots flera möjligheter för båda lagen lyckades ingen av dem få in bollen i mål och matchen slutade 0-0.

Publiksiffran på Laröds IP A-plan var 77 personer som trots det mållösa resultatet fick se en spännande och välspelad match. Domaren Lukas Andersson hade full kontroll över matchen med sina assisterande domare Jasper Gustafsson och Mergim Sadiku.

Efter en jämn och intensiv match lyckades inget av lagen få med sig tre poäng, och matchen slutade utan mål. Oavgjort resultat efter en hård kamp på planen.