Hittarps IK - Eskilsminne FF (1 - 1)
Match i Division 2 Västra Götaland, damer 2023
Matchstart: 2023-10-06 kl 19:00
Arena: Laröds IP A-plan

På en ensam arena, Laröds IP A-plan, möttes Hittarps IK och Eskilsminne FF i Division 2 Västra Götaland för damer. Matchen startade klockan 19:00 på fredagskvällen, och domarna på planen var Molly Froste som huvuddomare, Marie Andersson och Tindra Nilsson som assisterande domare.

Innan matchen startade var Hittarps IK placerade på sjunde plats i tabellen, medan Eskilsminne FF befann sig näst sist i tabellen. Båda lagen hade alltså mycket att spela för i denna match.

Det var Hittarps IK som tog ledningen i matchen tack vare Filippa Bergs mål på minut 41. Hittarps IK fortsatte att trycka på, men Eskilsminne FF lyckades hålla emot.

Emilia Jönsson i Hittarps IK drog på sig en varning precis innan halvlekens slut, och matchen stod 1-0 till Hittarps IK.

I andra halvlek fortsatte Hittarps IK att pressa, men Eskilsminne FF lyckades stå emot och skapa en del farliga situationer framåt.

På minut 83 lyckades Eskilsminne FF äntligen få till en utjämnande träff genom Tyra Giliusson, och matchen stod nu 1-1.

Matchen fortsatte med chanser åt båda hållen, men ingen av lagen lyckades avgöra matchen till sin fördel. Resultatet slutade 1-1.

Även om publiken inte var på plats för att heja på lagen, bjöd matchen på bra tempo och spännande situationer.