Norrstrands IF - Rynninge IK (3 - 3)
Match i Division 2 Västra Svealand, damer 2022
Matchstart: 2022-05-14 kl 14:00
Arena: ICA Maxi Välsviken Arena A-plan

Matchen mellan Norrstrands IF och Rynninge IK på ICA Maxi Välsviken Arena A-plan slutade oavgjort 3-3 efter en händelserik match.

Det var Rynninge IK som tog ledningen redan efter 10 minuters spel när Ida Bromsjö Tunmats satte bollen i nätet. Men Norrstrands IF svarade snabbt och kvitterade genom Hanna Magnusson i den 34:e minuten.

Rynninge IK tog återigen ledningen i den 37:e minuten genom Rebecca Vilén, men Norrstrands IF gav sig inte och kvitterade återigen i den 56:e minuten genom Hanna Gälbgjuter.

Matchen var intensiv och båda lagen fick varsin spelare varnad under matchens gång. I den 82:a minuten tog Rynninge IK ledningen återigen genom Nora Eriksson, men Norrstrands IF gav inte upp och kvitterade till 3-3 genom Nora Augustsson i den 89:e minuten.

Trots en press från båda lagen i slutet av matchen stod det 3-3 när domaren blåste av matchen. En spännande match med många mål och kämpaglöd från båda lagen.