IFK Skoghall DF - Torsby IF (0 - 6)
Match i Division 2 Västra Svealand, damer 2022
Matchstart: 2022-05-21 kl 14:00
Arena: Lunnevi IP A-plan

Det var en solig lördag eftermiddag på Lunnevi IP när IFK Skoghall DF tog emot Torsby IF i en spännande match i Division 2 Västra Svealand för damer. Trots det vackra vädret var det ingen stor publik på plats för att se matchen, men de som var där skulle komma att få se en målrik tillställning.

Domaren Olle Rattfeldt blåste igång matchen och det dröjde inte länge innan bortalaget Torsby IF tog ledningen. 62 minuter in i matchen satte Alice Viding 0-1 till Torsby och bara två minuter senare ökade Amanda Westlund på till 0-2.

Torsby IF fortsatte att dominera matchen och i den 69:e minuten gjorde Kimmie Karlsson 0-3 till bortalaget. Wilma Fernqvist var inte sen med att haka på och gjorde både 0-4 och 0-5 på bara några minuter.

Matchen toppades sedan av Wilma Fernqvist som även fullbordade sitt hattrick i den 83:e minuten och fastställde slutresultatet till 0-6 till Torsby IF.

Det var en imponerande insats av Torsby IF som verkligen visade sin klass på planen. IFK Skoghall DF får ta med sig lärorika insikter från matchen och ladda om inför nästa möte.