Kvarnsvedens IK 2 - IK Brage (0 - 3)
Match i Division 2 Västra Svealand, damer 2022
Matchstart: 2022-08-21 kl 17:00
Arena: Stora Ensoplanen

På Stora Ensoplanen möttes Kvarnsvedens IK 2 och IK Brage i en spännande match i Division 2 Västra Svealand för damer. Trots att ingen publik var på plats för att uppleva matchen live, gjorde lagen sitt bästa för att leverera under söndagskvällen.

Redan efter 9 minuter tog IK Brage ledningen, när Hanna Torstensson prickade in bollen i mål och satte 0-1 på tavlan. Kvarnsvedens IK 2 försökte kvittera, men hade svårt att komtra IK Brages starka spel.

I den andra halvleken drog Kvarnsvedens IK 2 på sig två varningar, när både Linn Norelius och Lina Tollsten hamnade i domarens bok. IK Brage utnyttjade situationen och Ella Foberg utökade ledningen till 0-2 i den 78:e minuten. Endast två minuter senare stod det 0-3 till IK Brage, när Anna Sandin satte dit bollen.

Matchen slutade sedan 0-3 till IK Brage, som förblir i toppen av tabellen medan Kvarnsvedens IK 2 fortsätter att kämpa i botten av tabellen. En spännande match som visade på IK Brages styrka och Kvarnsvedens IK 2:s fortsatta utmaningar.