Torsby IF - Kvarnsvedens IK 2 (3 - 1)
Match i Division 2 Västra Svealand, damer 2022
Matchstart: 2022-09-10 kl 14:00
Arena: Björnevi

Matchen mellan Torsby IF och Kvarnsvedens IK 2 på Björnevi Arena blev en spännande tillställning där hemmalaget lyckades vända underläget till seger med 3-1.

Det var Kvarnsvedens IK 2 som inledde matchen starkast och tog ledningen i den 19:e minuten genom Ida Wolff. Torsby IF kämpade för att komma tillbaka in i matchen och i den 60:e minuten lyckades Amanda Westlund kvittera för hemmalaget.

Bara fem minuter senare tog Torsby IF ledningen när Amanda Westlund gjorde sitt andra mål för dagen. Hemmalaget ökade sedan på sin ledning till 3-1 i den 75:e minuten genom Emma Petersen.

Matchen blev mer intensiv och Kvarnsvedens IK 2 fick en spelare utvisad i den 87:e minuten, vilket gjorde det ännu svårare för dem att komma tillbaka in i matchen.

När domaren blåste av matchen stod det 3-1 till Torsby IF, vilket betydde tre viktiga poäng för laget i deras jakt på en topplacering i tabellen. Kvarnsvedens IK 2 å andra sidan får ta med sig lärdomar från matchen och försöka studsa tillbaka i nästa match.