Match i Division 2 Västra Svealand, damer 2022
Matchstart: 2022-09-11 kl 17:00
Arena: Ilanda IP A-plan
Publik: 67

Matchen mellan Hertzöga BK 2 och IFK Skoghall DF inleddes med en stark start från båda lagen, men det var hemmalaget Hertzöga BK 2 som tog ledningen i den 52:a minuten genom en fin målgörande insats av Moa Loftman.

IFK Skoghall DF försökte kämpa sig tillbaka in i matchen, men det var Hertzöga BK 2 som ökade sin ledning till 2-0 i den 71:a minuten. Frida Arnell lyckades göra nickmålet efter en välplacerad hörna.

Trots flera försök från IFK Skoghall DF att reducera under resten av matchen, lyckades de inte komma förbi Hertzöga BK 2:s försvar och matchen slutade 2-0 till hemmalaget.

Efter segern befäster Hertzöga BK 2 sin position i tabellen och ligger nu på plats 5, medan IFK Skoghall DF fortsätter att ligga sist i tabellen. En svår situation för IFK Skoghall DF som behöver ta sig samman inför kommande matcher för att undvika nedflyttning.