Match i Division 2 Västra Svealand, damer 2022
Matchstart: 2022-09-24 kl 14:00
Arena: Sörbyvallen Örebro
Publik: 206

Det var ett spännande möte mellan IK Sturehov och IK Brage på Sörbyvallen i Örebro. Trots hemmaplansfördel, lyckades inte IK Sturehov att hålla emot IK Brage och förlorade matchen med 1-2.

Matchen var jämn från start och båda lagen hade chanser att göra mål. Men det var IK Brage som tog ledningen i minut 22 genom målskytten Hanna Torstensson.

IK Sturehov försökte svara på målet och skapade flera farliga lägen. Men IK Brages försvar stod starkt och höll emot trycket.

I minut 73 utökade IK Brage sin ledning genom ytterligare en mål av Hanna Torstensson. Trots det stora avståndet i poängställningen, gav inte IK Sturehov upp och kämpade hårt för att reducera.

I minut 78 sprang Emelie Norberg fram och satte bollen i nätet. Hemmapubliken jublade och hoppades på en sen kvittering. Men IK Brages försvar höll tätt och matchen slutade 1-2 till IK Brage.

Trots förlusten så behåller IK Sturehov sin plats på andra plats i tabellen. Men seger för IK Brage betyder att de fortsätter att vara i ledning.