Match i Division 3 Ångermanland Norra, damer 2022
Matchstart: 2022-05-26 kl 19:00
Arena: Kebbe
Publik: 50

Matchen mellan Junsele IF och Modo FF började jämnt på Kebbe-arenan inför en publik på 50 personer. Domaren Yossf Alawad höll i pipan med assistans av Fredrik Nilsson och Erland Augustinsson som assisterande domare.

Det var Junsele som tog ledningen i den första halvleken när Maria Kuronen satte 1-0 på tavlan i den 34:e minuten. Efter målet fortsatte Junsele att pressa Modo, men de lyckades inte utöka sin ledning innan halvtidsvilan.

I den andra halvleken tog Modo FF tag i spelet och skapade flera farliga chanser. I den 56:e minuten drog Matilda Jönsson på sig en varning för Junsele IF. Modo fortsatte att pressa och i den 82:a minuten lyckades Märta Näsström kvittera till 1-1.

Bara några minuter senare, i den 86:e minuten, tog Märta Näsström sitt Modo FF till en 2-1 ledning med ett straffmål, vilket skulle visa sig vara matchavgörande.

En frustrerad Junsele IF började samla på sig varningar och i den 70:e minuten drog till och med tränaren Patrik Jansson på sig en varning.

Trots en intensiv slutspurt från Junsele lyckades de inte få in en kvittering och matchen slutade 2-1 till Modo FF. Märta Näsström blev den stora hjälten med sina två mål och Modo kunde åka hem med tre poäng i bagaget.