Match i Division 3 Ångermanland Norra, damer 2022
Matchstart: 2022-06-12 kl 13:00
Arena: Domsjö IP
Publik: 45

En solig söndagseftermiddag på Domsjö IP möttes Domsjö IF lag 2 och Modo FF i en spännande match i Division 3 Ångermanland Norra, damer. Inför en publik på 45 personer, lett av domaren Tastemir Zhanatov, skulle lagen göra upp om tre poäng.

Matchen inleddes med högt tempo och redan i den 6:e minuten tog hemmalaget ledningen genom Alva Lindberg, som snyggt avslutade och satte bollen i nät. Modo FF kämpade sig tillbaka in i matchen och i den 25:e minuten kvitterade Karin Ekengren för gästerna med ett distinkt skott.

I den andra halvleken var det Domsjö IF lag 2 som tog kommandot och i den 61:a minuten lyckades Modo FF få in ett självmål vilket gav dem ledningen med 2-1. Hemmalaget gav sig dock inte och i den 78:e minuten kvitterade Alice Berglund för Domsjö IF lag 2. Bara minuter senare lyckades Berglund återigen hitta nätet och stänga matchen med sitt andra mål för dagen, vilket innebar slutresultatet 3-1 till Domsjö IF lag 2.

Efter en svängig och underhållande match där båda lagen bjöd på bra spel och många mål, kunde Domsjö IF lag 2 till slut fira en viktig seger inför sina supportrar på hemmaplan. Modo FF får åka hem och ladda om inför nästa match i hopp om att ta tre poäng då.