Junsele IF - Köpmanholmen-Bjästa IF 1 - 0

Junsele IF - Köpmanholmen-Bjästa IF (1 - 0)
Match i Division 3 Ångermanland Norra, damer 2022
Matchstart: 2022-06-16 kl 19:00
Arena: Mon
Publik: 48

Matchen mellan Junsele IF och Köpmanholmen-Bjästa IF började jämnt med båda lagen skapade chanser framåt. Den första halvleken fortsatte i samma stil med ett intensivt spel från båda sidor. Publiken på plats på Mon-arenan fick bevittna ett spännande och välspelat möte mellan två gäng som kämpade för segern.

I den 61:a minuten kom det efterlängtade målet i matchen. Junsele IF tog ledningen med 1-0 när #11 Camilla Edlund prickade in bollen i mål. Köpmanholmen-Bjästa IF försökte komma tillbaka men stötte på tufft motstånd i Junseleförsvaret.

I den 63:e minuten fick Köpmanholmen-Bjästa IFs #20 Adrianne Kristensen Edblad en varning av domaren. Junsele IFs #11 Camilla Edlund drog också på sig en varning i den 65:e minuten. Spelet fortsatte vara intensivt och fyllt med närkamper.

I den 87:e minuten fick Junsele IFs #9 Lotta Tjärnberg en varning av domaren. Köpmanholmen-Bjästa IF kämpade in i det sista för att komma tillbaka i matchen, men lyckades inte få in kvitteringen.

När domaren blåste av matchen stod det klart att Junsele IF hade vunnit med 1-0. Ett viktigt resultat för Junsele IF som nu klättrar i tabellen. Köpmanholmen-Bjästa IF får åka hem utan poäng denna gång och får ladda om inför nästa match. En välspelad match som bjöd på spänning och dramatik ända in i slutsekunderna.