Korsnäs IF FK - Avesta AIK (2 - 1)
Match i Division 3 Dalarna, damer 2023
Matchstart: 2023-05-20 kl 17:00
Arena: Kopparvallen B

I en spännande match mellan Korsnäs IF FK och Avesta AIK på Kopparvallen B var det hemmalaget som drog det längsta strået och vann med 2-1. Matchen inleddes tempofyllt och båda lagen visade prov på bra spel.

I den 26:e minuten fick Vera Wadell från Korsnäs IF FK en varning efter en hård tackling.

I den 50:e minuten tog Korsnäs IF FK ledningen genom Ida Engdahl, som satte bollen i nät och gjorde det till 1-0.

I den 64:e minuten utökade Korsnäs IF FK sin ledning när Maja Forslund gjorde det till 2-0.

Avesta AIK gav dock inte upp och i den 72:a minuten lyckades Nora Blixt reducera för bortalaget och göra det till 2-1. Trots flera försök från Avesta AIK att kvittera lyckades inte laget att få in en boll till och matchen slutade 2-1 till Korsnäs IF FK.

Efter matchen ligger Korsnäs IF FK på plats 6 i tabellen medan Avesta AIK ligger på plats 7.