Match i Division 3 Dalarna, damer 2023
Matchstart: 2023-08-26 kl 15:00
Arena: Sollerö IP
Publik: 21

Sollerö IF stod för en imponerande uppvisning när de slog Falu BS FK med hela 16-0 i Division 3 Dalarna för damer. Matchen spelades på Sollerö IP inför en publik på 21 personer.

Det tog inte lång tid för Sollerö att ta ledningen, redan i den andra minuten gjorde Älsa Brottar 1-0. Därefter var det en fröjd att se på Sollerös spel, de dominerade totalt och kunde gå till pausvila med en imponerande ledning på 9-0.

I den andra halvleken fortsatte målen att trilla in för hemmalaget. Bland annat gjorde Lisa Eljans hattrick och Marie Salander lyckades göra fyra mål under matchen. Även Argeem Luj Remonida Catindoy och Hanna Larsson bidrog med varsitt mål, och Älsa Brottar avslutade målskyttet genom att göra 16-0 i den sista minuten.

Domaren Ismail Atak och hans assisterande domare Frida Eklund och Mohammed Mohammadi hade en lugn match att döma, då det inte förekom några kontroversiella situationer på plan.

En imponerande seger för Sollerö IF som visade upp ett fantastiskt offensivt spel, medan Falu BS FK får åka hem och fundera på hur de ska komma tillbaka från detta stora nederlag.