Match i Division 3 Dalarna, damer 2023
Matchstart: 2023-09-09 kl 15:00
Arena: Lindvallen A

Det var en enastående dag för Islingby IK A när de ställdes mot Korsnäs IF FK på Lindvallen A under lördagseftermiddagen.

Matchen inleddes målrikt med ett tidigt mål från bortalaget genom Thea Friedrich i den 46:e minuten som tog ledningen med 1-0. Islingby fortsatte att dominera och ökade på sin ledning genom mål från Elsa Borg i den 65:e minuten och Tyra Eriksson i den 68:e minuten.

Korsnäs IF FK hade svårt att komma tillbaka och Islingby fortsatte att ösa på med mål, med Astrid From som gjorde mål i den 73:e minuten och Emma Gezelius som noterades för två mål, ett i den 75:e minuten och ett fantastiskt frisparksmål i den 78:e minuten.

Matchen avslutades med ännu ett mål från Islingby genom Erika Andersson i den 80:e minuten, vilket innebar att slutresultatet blev en imponerande 7-0 seger för Islingby IK A.

Publiksiffran var 0 och domartrojkan bestod av Jonas Åkerblom som huvuddomare med Olof Högberg och Anton Plan som assisterande domare. En överlägsen seger för Islingby IK A som dominerade matchen från start till slut.