Matchstart: 2022-04-27 kl 19:45
Arena: Majvallen 1 Konstgräs
Publik: 60

Göteborgs FF (B) mötte Ösets BK i en tuff match på Majvallen 1 Konstgräs i Division 3 Göteborg A för damer. Publiksiffran var 60 personer som hade samlats för att se de två lagen göra upp.

Domaren Joakim Hallqvist höll i matchen med assistans av de assisterande domarna John Rosell och Ibrahim Rashid. Matchen präglades av tuffa dueller och bra försvarsspel från båda lagen.

Det dröjde till den 43:e minuten innan första kortet delades ut, en varning till Göteborgs FF (B)'s Ella Bigsten Larsson.

I den 78:e minuten kom matchens enda mål när Ösets BK:s Amanda Harlin prickade in bollen i nätet och gav sitt lag ledningen med 0-1. Trots ett hårt försök från Göteborgs FF (B) att kvittera lyckades de inte få in bollen i mål och matchen slutade 0-1 till Ösets BK. En viktig seger för Ösets BK som tar med sig tre poäng hem.