Match i Division 3 Göteborg A, damer 2022
Matchstart: 2022-05-08 kl 13:00
Arena: Lindevi IP 1 Konstgräs
Publik: 80

I en spännande match mellan Lindome GIF och Kållered SK på Lindevi IP såg vi Lindome komma från ett underläge och vinna med 2-1.

Matchen inleddes med ett tidigt mål av Kållered SK när Johanna Strandh satte dit bollen i den 5:e minuten efter en hörna. Men Lindome GIF kämpade sig tillbaka in i matchen och kvitterade i den 25:e minuten genom No Nyby.

I den 39:e minuten lyckades Lindome ta ledningen genom Filippa Lindblom och trots flera heta chanser för båda lagen stod sig resultatet 2-1 till Lindome GIF till slutsignalen.

I den andra halvleken drog No Nyby på sig en varning, men Lindome lyckades ändå hålla undan och säkra segern inför de 80 åskådarna på plats.

Domaren Serhat Akgül höll en tajt match och fick assistans av Teo Yücel och Leonard Mazrekaj längs linjerna.

Med denna seger tar Lindome GIF tre viktiga poäng i Division 3 Göteborg A, damer och fortsätter sin jak om en högre placering i tabellen.