Göteborgs SIF - Lindome GIF (2 - 0)
Match i Division 3 Göteborg A, damer 2022
Matchstart: 2022-05-19 kl 19:45
Arena: Guldheden Södra 1 Konstgräs

I en spännande match på Guldheden Södra 1 Konstgräs stod Göteborgs SIF och Lindome GIF mot varandra i Division 3 Göteborg A för damer. Trots att publiken var frånvarande på plats var det en intensiv match som bjöd på mycket spännande fotboll.

Domare Oskar Kanerva blåste igång matchen klockan 19:45 en torsdag kväll och det dröjde inte länge innan Göteborgs SIF visade att de var på hugget. I den 46:e minuten lyckades Elin Persson sätta dit bollen i nätet och ge sitt lag ledningen med 1-0.

Bara sex minuter senare utökade Göteborgs SIF sin ledning när Linn Appelgren prickade in 2-0-målet i den 52:a minuten. Lindome GIF kämpade för att komma tillbaka in i matchen, men Göteborgs SIF höll tätt och ledde säkert till slutsignalen.

När domaren blåste av matchen stod det klart att Göteborgs SIF hade vunnit med 2-0 mot Lindome GIF. En viktig seger för Göteborgs SIF som tar med sig tre poäng och fortsätter sin jakt på avancemang i tabellen. Lindome GIF å andra sidan får slicka såren och ladda om inför sina kommande matcher.