Match i Division 3 Göteborg A, damer 2022
Matchstart: 2022-06-01 kl 19:45
Arena: Majvallen 1 Konstgräs
Publik: 75

I en spännande match mellan Göteborgs FF (B) och Kållered SK på Majvallen 1 Konstgräs möttes de båda lagen inför en publik på 75 personer. Domaren Fabrizio Truppa höll i pipan med assistans av Erik Forshamn och Cihan Corap som assisterande domare.

Det var Kållered SK som tog ledningen i den 40:e minuten genom Line Arenäs och de gick till pausvila med en 1-0 ledning. Men Göteborgs FF (B) hade andra planer och kvitterade precis innan halvtidspausen genom Elin Gustafsson.

I den andra halvleken tog Göteborgs FF (B) kommandot över matchen och Ella Bigsten Larsson och Matilda Lindhult gjorde var sitt mål vilket gav dem en 3-1 ledning. Larsson hann även med att göra sitt andra mål i matchen innan Line Arenäs reducerade för Kållered SK.

Matchen slutade till slut 4-2 till Göteborgs FF (B) som tog tre viktiga poäng i Division 3 Göteborg A för damer. En bra insats av båda lagen och ett underhållande möte för publiken på plats.