Donsö IS - Askims IK (1 - 3)
Match i Division 3 Göteborg A, damer 2022
Matchstart: 2022-08-21 kl 13:30
Arena: Donsövallen

I söndags eftermiddag möttes Donsö IS och Askims IK på Donsövallen inför en tom läktare. Domaren Nijaz Nuhic och hans assisterande domare Ruslan Sultanov och Alexander Hedberg höll i matchen.

Matchen började jämnt men det var Askims IK som tog ledningen redan efter 21 minuter genom Maria Kalméus. Donsö IS svarade dock snabbt och Alma Backman kvitterade till 1-1 efter 26 minuter.

I den andra halvleken var det Askims IK som tog över matchen. Linn Pettersson gjorde 2-1 för bortalaget efter 52 minuter och Elin Nilsen ökade på till 3-1 efter 70 minuter.

Donsö IS försökte kämpa sig tillbaka in i matchen men fick istället en varning när Frida Lundblad drog på sig en varning i den 83:e minuten.

När domaren blåste av matchen stod det klart att det var Askims IK som tog hem segern med 3-1. En stark insats av bortalaget som tog med sig tre poäng från Donsö.