Match i Division 3 Göteborg A, damer 2022
Matchstart: 2022-08-23 kl 19:45
Arena: Gröna Vallen 1
Publik: 65

Ösets BK och Göteborgs FF (B) möttes på Gröna Vallen 1 i en spännande match i Division 3 Göteborg A för damer. Matchen började intensivt och redan i den 12:e minuten gjorde Ösets BK sitt första mål genom Julia Nilsson, som även dubblade sin målskörd tre minuter senare och satte 2-0 till hemmalaget. På planen var det tuffa tag och Caroline Karlsson från Göteborgs FF (B) drog på sig en varning i den 20:e minuten.

Ösets BK hade kontroll över matchen och i den 32:a minuten utökade Amanda Harlin ledningen till 3-0 med ett snyggt mål. Men Göteborgs FF (B) gav inte upp och reducerade i den 48:e minuten genom Caroline Karlsson. Andra halvlek började med ett mål från Göteborgs FF (B) där Olivia Nilsson Hågner satte bollen i nätet och resultatet stod 3-2.

I den 77:e minuten kom kvitteringen för Göteborgs FF (B) när Ida Blom nickade in bollen och matchen stod nu 3-3. Ösets BK försökte komma tillbaka, men Göteborgs FF (B) höll emot och matchen slutade oavgjort. En händelserik match som slutade 3-3 inför en publik på 65 personer. Domaren Fabrizio Truppa och hans assisterande domare Edvin Lindgren och Anel Maslo höll koll på matchen och delade ut några varningar under spelets gång. En spännande match med många mål och dramatik på planen.