Kållered SK - Jitex Mölndal BK (B) 0 - 1

Kållered SK - Jitex Mölndal BK (B) (0 - 1)
Match i Division 3 Göteborg A, damer 2022
Matchstart: 2022-08-24 kl 20:15
Arena: Kållered Sportcenter 1
Publik: 19

I en spännande match mellan Kållered SK och Jitex Mölndal BK (B) på Kållered Sportcenter 1, stod det till slut Jitex Mölndal BK (B) som segrare med 1-0.

Matchen började jämnt med båda lagen kämpandes för att skapa målchanser. Kållered SK hade flera chanser att ta ledningen men hade svårt att överlista Jitex Mölndal BK:s försvar och målvakt.

I den 40:e minuten drog Tindra Thompson på sig en varning för Kållered SK efter en tuff tackling. Kållered fortsatte att pressa för ett mål men det var istället Jitex Mölndal BK som tog ledningen i den 57:e minuten genom Elin Bräck Claesson som satte dit bollen efter ett fint anfall.

Kållered SK försökte att kvittera men Jitex Mölndal BK försvarade sig väl och höll undan till slutsignalen. Domaren Mesut Altun blåste av matchen med resultatet 1-0 till Jitex Mölndal BK (B).

Publiken, som bestod av 19 personer, fick se en spännande match där Jitex Mölndal BK (B) kunde ta med sig tre viktiga poäng hem.