Snöstorp Nyhem FF - Lerkils IF (0 - 4)
Match i Division 3 Halland, damer 2022
Matchstart: 2022-05-01 kl 16:00
Arena: Skedalaheds IP

Det var en solig söndagseftermiddag när Snöstorp Nyhem FF tog emot Lerkils IF på Skedalaheds IP inför en publikfri match i Division 3 Halland, damer. Domaren Dorde Lujic höll i matchens spakar, assisterad av Samir Kahrimani och Sam Amouzandeh längs sidlinjerna.

Redan i den elfte minuten fick Lerkils IF en drömstart när Ebba Gulin satte dit 1-0 med en fin avslutning. Bara tio minuter senare utökade samma spelare ledningen till 2-0 med ännu ett mål. Snöstorp Nyhem FF hade svårt att komma in i matchen och redan innan pausvilan gjorde Lerkils IF det tredje målet genom Linnéa Egnér.

I den andra halvleken fortsatte Lerkils IF att dominera, och i den 78:e minuten utökade Therese Skantze ledningen till 4-0. Snöstorp Nyhem FF försökte att komma tillbaka in i matchen, men Lerkils IF höll tätt i försvaret och höll med säkerhet undan för motståndarna.

Matchen slutade 4-0 till Lerkils IF, vilket innebar en övertygande seger för bortalaget. Ebba Gulin var den store matchhjälten med två mål, medan även Linnéa Egnér och Therese Skantze bidrog med varsitt mål. Snöstorp Nyhem FF får ladda om inför kommande matcher och ses nästa gång fortsätta att kämpa för att ta med sig poäng.