Match i Division 3 Halland, damer 2022
Matchstart: 2022-06-12 kl 14:00
Arena: Torulund A
Publik: 40

Det var en spännande match mellan Torup/Rydö FF och Åsa IF på Torulund A i Division 3 Halland damer. Matchen startade klockan 14:00 en söndag eftermiddag inför en publik på 40 personer.

Det var hemmalaget Torup/Rydö FF som tog ledningen i den 20:e minuten när Felicia Boqvist satte dit bollen och gjorde det 1-0. Hon fortsatte att vara i storform och ökade på ledningen till 2-0 i den 62:e minuten med ytterligare ett mål.

I den 70:e minuten drog Madicken Karlsson på Torup/Rydö FF på sig en varning, men det hindrade inte laget från att fortsätta att dominera matchen. Åsa IF kämpade på och i den 84:e minuten lyckades de reducera genom Emelie Myrdén, men det räckte inte för att komma ikapp.

När slutsignalen ljöd stod det klart att det var Torup/Rydö FF som stod som segrare med 2-1. Ett starkt försvarsspel och effektivt anfallsspel var nyckeln till segern för hemmalaget, medan Åsa IF får ta med sig lärdomar inför kommande matcher.